• Dit event is voorbij.

Carnaval

21 februari @ 18:30 - 23:59

Op vrijdag 21 Februari aanstaande is het weer zover, de jaarlijkse carnavals avond. Alle leden van 18 jaar of ouder zijn hierbij van harte uitgenodigd voor een gezellig avondje “onder ons”, ook dit jaar weer in het museum bij Henk van Loon.

De avond start om 18.30 uur met een lekker buffet. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per persoon. (Voor een echt gezellige avond willen we iedereen vragen ook aan het eten deel te nemen!)

Met een volle buik zal het feest om 20.00 echt losbarsten. Eet je niet mee, zorg dan dat je op tijd binnen bent en niets van deze gezellige avond mist. De entree vanaf 20.00 uur is uiteraard gratis.

Na het succes van de afgelopen jaren is er ook dit jaar weer volop gelegenheid voor een dansje en polonaise.

Vanwege de inkoop voor het buffet, willen we u vragen om uiterlijk 9 Februari uw opgave hier door te geven .

Let op opgeven via website maar niet betaald is dan ook niet deelnemen.
Voor iedereen die betaald heeft wordt alles besproken dus er is geen teruggave van eigen bijdrage bij annulering deelname!

Betalen via de bank (Buurtvereniging Onder Ons NL75 RABO 0111 9045 01) met duidelijke vermelding van uw, adres en “bijdrage buffet feestavond”.

Datum:
Tijd: