Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Jaarvergadering

René van den Corput Eindsestraat 91, Dongen

Vrijdagavond 13 Januari is de jaarlijkse bestuursvergadering. Dit jaar is dat  in de kantine bij René v.d. Corput, Eindsestraat 91. Vanaf 20:30 uur ben je van harte welkom. Een korte update van het afgelopen jaar zal worden gegeven, inclusief de financiën van Buurtvereniging Onder Ons.

Nieuwjaarsborrel

Opener Bier Veepad 33, Dongen

I.p.v. de jaarlijkse kerstviering aan het einde van het jaar, willen we 2023 inluiden met een nieuwjaarsborrel. Op vrijdagavond 6 Januari gaan we bij Opener (Veepad), toasten op het nieuwe jaar. Iedereen is vanaf 19:30 uur van harte welkom. De hapjes en eerste paar drankjes worden verzorgd door de Buurtvereniging. Overige consumpties zijn voor eigen … Lees verder "Nieuwjaarsborrel"

Seniorenreis

Het is ons wederom gelukt om een - naar ons inziens - leuk uitstapje te vinden voor de seniorenreis. We hebben dit jaar gezorgd voor een dag vullend programma inclusief lunch. We verzamelen om 09.15 uur bij Familie van Dongen (Peco) op Eindsestraat 112, waar we om 09:30 uur zullen vertrekken met de bus. Aan … Lees verder "Seniorenreis"