• Dit event is voorbij.

Seniorenreis 2019

23 oktober 2019 @ 12:00 - 20:30

€ 22,50

We verzamelen om 12.00 uur bij op de parkeerplaats* bij Golfcentrum Dongen (Zandeweg 2) waar we uiterlijk 12.30 uur zullen vertrekken met de bus.
(Let op: zorg dat je voldoende gegeten hebt, er zit GEEN lunch bij het programma inbegrepen!). Rond de klok van 18.30 / 19.00 uur zijn we dan weer terug bij Golfcentrum Dongen waar we dan aan kunnen schuiven voor het dinerbuffet.

Koffie en thee is in het middag programma inbegrepen, evenals enkele consumpties. De consumpties bij het diner zijn voor eigen rekening!

De eigen bijdrage is dit jaar € 22,50 per persoon. Opgeven kan tot en met 9 oktober. Het verschuldigde bedrag graag via de bank overmaken naar rek. NL75 RABO 0111 9045 01 met vermelding van uw adres en bijdrage seniorenreis.

Let op opgeven via website maar niet betaald is dan ook niet meegaan, er wordt alleen voor de betaalde leden besproken. Voor iedereen die betaald heeft wordt alles besproken dus er is geen teruggave van eigen bijdrage bij annulering deelname.

*Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen bij Golfcentum Dongen. Parkeer de auto’s zoveel mogelijk voorbij het clubhuis aan de rechterkant van de parkeerplaats. Fietsen stallen op de daarvoor bestemde plaats.

Let op opgeven via website maar niet betaald is dan ook niet meegaan, er wordt alleen voor de betaalde leden besproken!
Voor iedereen die betaald heeft wordt alles besproken dus er is geen teruggave van eigen bijdrage bij annulering deelname!

Datum:
23 oktober 2019