Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sinterklaas

24 november 2019 @ 13:30 - 15:30

Op zondagmiddag 24 november komt Sinterklaas naar het museum bij H. van loon. Er is ook nu weer een programma voor de kinderen vóórdat sinterklaas komt dus kom op tijd.
Omdat de Sint ook op de kosten moet letten, koopt hij dit jaar uitsluitend cadeautjes voor de kinderen die aangemeld zijn!

De Sint zal ook de tekeningen beoordelen, en voor de mooiste is er een leuke prijs.

Het is om bovenstaande redenen belangrijk dat u uw kind(eren) vooraf aanmeldt, zodat we weten welke kinderen wel en niet komen. Dit in verband met de invulling en voorbereiding van het programma en het kopen van de cadeautjes.

De middag is voor de kinderen van 0 tot en met 10 jaar. We zien jullie graag tussen 13.30 en 13.45 uur voor de start van de sinterklaasmiddag.

Daarnaast willen we jullie, als ouders, ook om een gunst vragen. Om het programma goed te laten verlopen zoeken we nog een aantal ouders die ‘s middags even mee willen helpen om een groepje kinderen te begeleiden. We stellen het erg op prijs als je jezelf hiervoor opgeeft.

Als u uw kind(eren) wil opgeven voor deze middag, ontvangen wij graag uiterlijk 11 november van u een mailtje naar: info@buurtverenigingonderons.nl met de volgende informatie:

  • Voor- en achternaam en leeftijd van uw kind(eren);
  • Ja, ik kan meehelpen tijdens het programma voordat sinterklaas komt (of nee, ik kan helaas niet meehelpen).

Voor een goed verloop van het programma vragen wij jullie om op tijd (tussen 13.30 en 13.45 uur) aanwezig te zijn met uw kinderen!

Vergeet vooral niet om bijgaande kleurplaat mee te brengen.

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
13:30 - 15:30

Locatie

Museum
Eindsestraat 65A
Dongen, 5105 AB
+ Google Maps